banner113

Marsu Yetkilileri İlçelerde Yapılan Çalışmaları İnceledi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi yetkilileri , ilçelerde yapımı süren çalışmaları incelemelerde bulundular.

    Marsu Yetkilileri İlçelerde Yapılan Çalışmaları İnceledi

Mazıdağı Belediyesi Eş Başkanı Necla Yıldırım,Marsu Genel Müdürü Dr. Etem Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Kabul ve Daire Başkanları ilçede yapımı süren ıslah ve yapım çalışmalarını kontrollerde bulundular. Kış mevsiminde yaşanacak olumsuz hava koşullarından dolayı çıkacak altyapı  sorunlarının önüne geçilmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyorlar. Marsu yetkilileri Mazıdağı Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra Eş Başkan Yıldırım'la Derik Caddesinde yapımı süren çalışmaları yerinde incelediler. Mazıdağı ilçemizin altyapı sorunlarını çözümü için ekiplerimizin çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Yıldırım, halkımıza daha iyi bir hizmet için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız. Eski dönemlerden kalan altyapı sorunlarının çözümü için Mazıdağı Belediyesi ve Marsu olarak bu sorunları birlikte sollandıracağız'. dedi. Yetkililer daha sonra Derik Belediyesini ziyaret ederek ilçede ki  sorunlar hakkında istişarelerde bulundular.

 

Marsu Genel Müdürü Dr. Etem Şahin;biz Marsu olarak halkımıza daha iyi bir hizmet için varız. İlimiz ve ilçelerdeki altyapı sorunlarının kökten çözümü için her türlü istişarelerde bulunarak gereken her türlü çabayı sarf ediyoruz. Derik'te yaşayan halkımızın daha sağlıklı bir suya kavuşabilmeleri için Hanok'tan gelen suyu, yapımına başlayan tesisimizde arındırılarak halkımıza sunacacağız.Derik'te gerek atıksu gerek se içme suyu sorunlarını büyük bir azimle bitireceğiz. Ekiplerimiz merkez ve tüm ilçelerde halkımıza daha iyi bir hizmet için çalışmalarına devam ediyorlar.Bizde halkımızdan yapılan çalışmaların aktif olduğu sürece ekiplerimize daha duyarlı ve sabırlı olmalarını istiyoruz'.diye konuştu.

 

Ekiplerin yapım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 16:45

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER