banner113

Marsu Eğtim Semineri Düzenlendi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU),Polieten boru ve ek parçaların tanıtımı ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

Marsu Eğtim Semineri Düzenlendi

Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı sosyal tesislerde yapılan eğitime Marsu İçme Suyu Daire Başkanı Necla Kınaş, İşletmeler Daire Başkanı Eşref Dağdelen, Marsu Artuklu Şube Müdürü Halil  Ceviz, Marsu İçme Suyu Şube Müdürü Abdulkadir İlknur , on ilçenin Şube Müdürleri,  sahada çalışan usta ve teknisyenler katıldı.

TEGA Mühendislik tarafından verilen sunumdan sonra   altyapı hizmetleri esnasında yapılan boru birleştirme, polieten boru , ek parçaların tanıtımı, adaptasyonu ve kaynak teknikleri konusunda uzman kişilerce; İçme suyu bakım ve onarım ekipleri, isale hatları ve pompa istasyonlardaki onarım ve bakım ekiplerine  uygulamalı bir şekilde gösterildi.

Yapılan Eğitim Seminerinde konuşan Marsu Genel Müdürü Dr. Etem Şahin, '' Yapılan eğitimde sahada emek veren tüm çalışanlarımızla, altyapı hizmetlerinde en iyisini yapabilmek için her türlü teknolojik gelişmelerle birlikte yurttaşlarımıza daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet verebilmek için çalışıyoruz.  Eğitime katılan tüm çalışanlarımıza eğitim sertifikalarını düzenleyip  dağıtacağız. İdaremiz  daha kaliteli ve nitelikli hizmeti yurttaşlarımıza  sunmaya devam edecektir.  '' Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 00:01

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER