banner113

Mardin’in İlk Nikah Dairesi’nde İlk Nikahı Başkan Ayanoğlu Kıydı

Geçtiğimiz günlerde tamamlanarak hizmete giren Muammer Güler Evlendirme Dairesi’nde ilk nikah davul zurna eşliğinde kıyıldı.

Mardin’in İlk Nikah Dairesi’nde İlk Nikahı Başkan Ayanoğlu Kıydı
  

 

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Sibel-Ahmet Akın çiftinin nikahını kıydı. İçişleri Bakanı Muammer Güler’in eşi Neval Güler Nikah şahitliğini yaptığı genç çifte altın hediye etti.

 

Mardin’in ilk evlendirme dairesindeki ilk nikah törenine; TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, İçişleri Bakanı Muammer Güler’in eşi Neval Güler, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ile eşi Fahriye Ayanoğlu, Mardin Belediyesi TOGEM çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Sibel –Ahmet Akın çiftinin nikahını başkan Ayanoğlu kıyarken, nikah şahitliğini de Saadet Gülbaran ve Neval Güler yaptı. Gençlere bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir evlilik geçirmelerini dileyen Başkan Ayanoğlu, evlilik cüzdanını gelin Sibel Ersan  (Akın)’a teslim etti.

Nikah töreninden sonra Mardin’in ilk evlendirme dairesini gezdiren Başkan Ayanoğlu, konuklara  evlendirme dairesi ile ilgili bilgi verdi.

 

Evlendirme dairesinin 120 kişilik kapasiteli olduğunu söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; “İlk nikahı kıyarak evlendirme dairesinin açılışını gerçekleştirmiş olduk.Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum.Yılda ortalama 1000 nikahın kıyıldığı Mardin’e bir evlendirme dairesinin olmaması büyük bir eksiklikti.Biz bu eksikliği tamamlamış olduk. Vaadlerimizi tek tek yerine getirdik.Ne söz verdiysek hamd olsun onu yapıyoruz.”şeklinde konuştu.

Evlendirme dairesini gezen İçişleri Bakanı Muammer Güler’in eşi Neval Güler, evlendirme dairesini çok beğendiğini ifade ederek, Mardin’e bu güzel eseri kazandırdığı için Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’na teşekkür ettiğini ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2013, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER