banner113

Mardin`in çocuk valisi koltuğa oturdu

Mardin`de, 23 Nisan kutlama programı çerçevesinde çocuk vali, koltuğuna oturdu. İl Milli Eğitim Müdürü ile telefonla görüşen Çocuk Vali, Ebulula İlköğretim Okulu yakınında bulunan hayvan barınağının kaldırılmasını istedi.

Mardin`in çocuk valisi koltuğa oturdu
MARDİN – Mardin merkez Artuklu ilçesinde bulunan Ebulula İlköğretim Okulu Müdürü, öğretmenleri ve öğrencisi, Mardin Valiliğini ziyaret etti. Ziyarette Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, şehir dışında olduğu için heyeti Vali Yardımcısı Selim Palamut karşıladı.

Ziyaret esnasında, 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle kısa süreliğine vali koltuğuna oturan Ebulula İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Nisan Burdoğan, bir süre Vali Yardımcısı Selim Palamut ile sohbet etti. 

Daha sonra Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu arayan Burdoğan, eğitim gördüğü Ebulula İlköğretim Okulu’nun yakında bulunan hayvan barının başka bir yere taşınmasını istedi. Yaz geldiği için hayvan barınağından çevreye kötü kukunun yayıldığını ifade eden Burdoğan, mahalleli başta olmak üzere öğrencilerin çevreye yayılan kokudan rahatsız olduğunu dile getirdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 15:18

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER