Mardin’e Dokuzuncu Park ve Nikah Salonu Geliyor

Mardin Belediyesi, Mardin’e dokuzuncu parkı kazandırmak için çalışmalara başladı. Eski mezbahane binasının olduğu alanda, içinde nikah salonu olan çok amaçlı parkın yapımı için ilk kazma vuruldu.

Mardin’e Dokuzuncu Park ve Nikah Salonu Geliyor

 

          Geçtiğimiz yıl  yıkımı gerçekleştirilen eski mezbahane binasının bulunduğu 10 bin metrekarelik  alanda, iş makinaları  yeni parkın yapımı için çalışmalarını sürdürüyor.

          Üç yıl içinde Mardin’e sekiz  park kazandıran Mardin Belediyesi, yeni yeşil alanlar üretmeye devam ediyor. Eski  mezbahane binasının olduğu 10 bin metrekarelik alanda inşaatına başlanan park, işlevselliği ve fonksiyonel oluşu ile dikkat çekiyor.Dokuzuncu parkın   İçinde; Oturma grupları, oyun grupları, fitness aletleri, yürüyüş yolları, bitkisel donatı malzemeleri, çim tesisi, otomatik sulama sistemi, su oyunları içeren havuzlar, modern aydınlatma grupları ve tuvalet olacak.Parkın en önemli özelliği ise içinde Nikah Salonu’nun olacak olması.

          Bir milyon liraya mal olacak olan ve dört  ay içinde tamamlanması planlanan park alanında incelemelerde bulunan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, “Ekolojik dengeyi koruyarak halkımıza sosyal mekanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Mardin’de ürettiğimiz park ve bahçe alanları ile halkımızın bu alanlardan daha çok faydalanmasını sağlıyoruz.Bu parkın tamamlanmasıyla nikah salonu olmayan Mardin, nikah salonuna kavuşuyor. Halkımızın sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmesi için çalışmalarımız devam ediyor. ” dedi.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2012, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER