banner113

Mardin’de PKK Operasyonunda 2 Tutuklama

Mardin’de PKK operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklanırken, Mardin merkez ve ilçelerinde çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 29 kişi yakalandı.

Mardin’de PKK Operasyonunda 2 Tutuklama

Mardin merkez ve Kızıltepe ilçesinde PKK’ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 kişi, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Güvenlik güçleri, PKK/KCK adına faaliyet yürütenlere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde 2 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak Mardin E Tipi Kapalı Cezaevine konuldular.

 

4 ilçede araması bulunan 29 kişi yakalandı

Mardin’de Kızıltepe, Nusaybin, Derik ve Mazıdağı ilçelerinde dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, yağma, adam yaralama, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti gibi suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 29 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre; Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Kızıltepe, Nusaybin ve Derik ve Mazıdağı ilçelerinde haklarında yakalama kararı bulunan kişilere yönelik denetimler yapıldı.

Söz konusu ilçelerdeki  “Aranan Şahısların Yakalanmasına” yönelik denetim uygulamasında çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 29 kişi yakalandı.

Yakalanan şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilmeleri bekleniyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 01:19

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER