Mardin’de Gıda Denetim Seferberliği Sıklaşarak Devam Ediyor

Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu zor dönemde insanlarımızın daha sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak için Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdürlüğü,gıda denetim ve rehberlik faaliyetlernii daha da sıklaştırdı.

Mardin’de Gıda Denetim Seferberliği Sıklaşarak Devam Ediyor
İl Müdürü Menduh DİNLER “Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu zor dönemde insanlarımızın daha sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak için İl Müdürlüğümüz, on İlçe Müdürlüğümüzle beraber mesai kavramı olmadan Cumartesi-Pazar günleri dahil gıda denetim ve rehberlik faaliyetlerimizi daha da sıklaştırdık. Bilerek, kasten sağlıksız ürün üreten, kullanıma sunanlara ciddi yaptırımlarımız söz konusu olacaktır.  Bu tür sağlıksız ürün üreten ve satanlara karşı insanlarımız ihbarlarını Alo 174 Gıda Hattı ve 0501 174 0 174 numaralı Whatsapp İhbar Hattı’na iletebilirler.

İl Müdürlüğü olarak gıda denetimleri yapmanın yanı sıra rehberlik görevini de yapmaktayız. Gıda sektöründeki üretici, tüketici tüm paydaşlarımıza gıda güvenirliği konusunda korona virüsünden korumak için yapmamız gerekenler konusunda bilgilendirmeler yapıyoruz. İnsan sağlığının en önce güvenilir gıdadan, sağlıklı beslenmeden geçtiğini dile getiren İl Müdürü Menduh DİNLER insan sağlığı ile oynatmayacaklarını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 18:33

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER