Mardin'de Bölge Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Mardin’de Bölge Müdürleri Mardin ve ilçelerine yönelik Toplantı yapıldı.

Mardin'de Bölge Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Mardin Valiliği Dara Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Vali Yardımcısı Bahattin Çelik ile birlikte Diyarbakır DSİ 10. Bölge Müdürü Yunus Algın, Şanlıurfa DSİ 15. Bölge Müdürü Oğuz Kasap, Mardin DSİ 16. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürü Şefik Solmaz, TEİAŞ 16. İletim Tesisleri ve İşletme Grup Müdürü Süleyman İlhan ve TCDD 6. Bölge Müdürü Mustafa Çapur katıldı.

            Toplantıda Mardin ve ilçelerine yönelik 2015 faaliyet raporları, 2015’ten devam eden proje ve yatırımlar ile 2016’da yapılacak çalışma programlarının yanı sıra; DSİ Bölge Müdürlüğü sulama kanallarının ve depolama sahalarının bitirilmesi çalışmaları, Ilısu Barajı’nın son durumu, Karayolları Bölge Müdürlüğü Mardin- Midyat, Mardin- Yeşilli yolları ve Mardin- Şanlıurfa otoyolu çalışmaları, Kızıltepe- Mardin bağlantı yolu peyzaj çalışmaları, alternatif Mardin çevre yolu planlaması ve yapılması planlanan üst geçitler, TEİAŞ’ın yanan trafolarının yenilenmesi gibi yatırımcı kuruluşları ilgilendiren gündem maddelerine değinildi.

Vali Koçak’a ayrıntılı sunumlarla çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verildiği toplantıda karşılaşılan problemler ve alınacak tedbirler üzerinde duruldu. Vali Koçak’ın talimatıyla Yatırımcı Kuruluşlarla yapılacak bir dizi toplantının 1. safhasının gerçekleştirildiği toplantı, 2. safha ileriki günlerde diğer yatırımcı kuruluşların da katılımıyla tekrar gerçekleştirilmek üzere sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2016, 12:00

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER