banner113

Mardin’de Berber Ve Güzellik Salonları Dezenfekte Edildi

Mardin Büyükşehir Belediyesi, 11 Mayıs'ta hizmet vermeye başlayacak berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte etti.

Mardin’de Berber Ve Güzellik Salonları Dezenfekte Edildi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın talimatları doğrultusunda halk sağlığını korumak için hijyen çalışmalarına büyük bir özveriyle devam eden Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Korona virüs tedbirleri çerçevesinde kapalı olan ve salgın ile mücadele kapsamında açıklanan normalleşme takvimine göre 11 Mayıs itibariyle tekrar faaliyetlerine başlayacak 10 ilçede bulunan 980 berber, kuaför ve güzellik salonunu dezenfekte etti. Alınan önlemler kapsamında berber, kuaför ve güzellik salonlarına 50 bin maske ile 1000 adet el dezenfektanı dağıtıldı.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Korona virüsün yayılmaya başladığı ilk günden itibaren vatandaşların sağlığını korumak için alınan önlemlerin sıklaştırıldığını söyledi.

Normalleşme süreci kapsamında hizmet vermeye başlayacak berber, kuaför ve güzellik salonlarına yönelik dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğinin altını çizen Yaman, “Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan normalleşme takvimiyle birlikte 11 Mayıs itibariyle tekrar faaliyetlerine başlayacak olan şehrimizdeki 980 berber, kuaför ve güzellik salonun ticari faaliyetlerini daha sağlıklı bir ortamda gerçekleştirmeleri için ekiplerimizce dezenfekte edildi. Aynı zamanda kendilerine 50 bin maske ve 1000 adet el dezenfektanı dağıtıldı. Bu iş yerlerine yönelik çalışmalarımıza periyodik olarak devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak hemşerilerimizin sağlığını korumak için başlattığımız virüs ile mücadele çalışmalarımız gece gündüz demeden sürdürecek. İnşallah bu zor günleri dayanışma içerisinde hep birlikte atlatacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 22:34

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER