banner113

Mardin’de Abdurrahman Önül’den 10 Bin Kişiye İlahi Konseri

Mardin Belediyesi tarafından Dara Anfi Tiyatro Alanında organize edilen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül, 10 bin kişilik muhteşem kalabalığa ilahi konseri verdi. Yaklaşık olarak iki saat sahnede kalan Önül 18 parça eser seslendirdi.

Mardin’de Abdurrahman Önül’den 10 Bin Kişiye İlahi Konseri
                        Önül, Söylediği ilahilerle alanı hınca hınç dolduran yaklaşık 10 bin kişiye unutulmaz anlar yaşatırken izleyenlerin ilahilere eşlik etmeleri konserin unutulmaz anları arasında yerini aldı.

                     Konseri izlemeye gelen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Ramazan ayı boyunca Dara Anfi Tiyatrosu'nu etkinlik alanı olarak kullanacaklarını belirterek, "Vatandaşların rahat, huzurlu ve güzel bir Ramazan ayı geçirmeleri için tüm çalışmalarımız devam ediyor. Ramazan ayında oluşan atmosfer Mardin'e ayrı bir anlam katıyor.Tüm halkımızı farklı bir Ramazan yaşamak için bu etkinliklere davet ediyoruz.Ramazan ayı boyunca her Cumartesi günü aynı yer ve aynı saatte tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." dedi.

                          Konseri kendisine ayrılan yerde izleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, daha sonra oturduğu yerden kalkarak tribünlere seyircilerin arasına gitti.Eşi Fahriye Ayanoğlu ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti.Kendisine sorunlarını ileten vatandaşların isteklerini not eden Başkan Ayanoğlu konseri izlemeye gelen herkesi tek tek selamladı.İsteyenlerle birlikte de bol bol hatıra resimleri çektirdi.Özellikle çocukların belediye başkanı ile fotoğraf çekmek için yarışmaları ise  dikkat çekti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2012, 15:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mardin mardin
Mardin mardin - 12 yıl Önce

haber çok abartılmış. dara anfi salon tamamı dolsa bin kişiliktir. onbin nereden çikti. sayin haberi yazan arkadaş şimdiden abartili haber yaparsan hem kendini hem de sitenin güvenini kaybedersin bende konseri 10 dakika izledim senin dediğin gibi değil.
----------cevap------
sayın yorumcu haberi biz yazmadık, kaynağından öyle geldi.haberi gönderen abartmış olabilir.Gene de duyarlılığınız için teşekkürler
EDİTÖR

EDİTÖR
EDİTÖR - 12 yıl Önce

----------cevap------
sayın yorumcu haberi biz yazmadık, kaynağından öyle geldi.haberi gönderen abartmış olabilir.gene de duyarlılığınız için teşekkürler
editör

SIRADAKİ HABER