banner113

Mardin Valisi Taşkesen’den Veda Mesajı

İçişleri Bakanlığı tarafından geçen hafta yayınlanan valiler kakarnamesi ile merkeze alınan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen yaptığı veda ziyaretlerinin ardından bir veda mesajı yayınladı.

Mardin Valisi Taşkesen’den Veda Mesajı
Taşkesen mesajında şunları söyledi:
Değerli Çalışma Arkadaşlarım
Aziz Mardinliler,
16.02.2015 tarihli kararname ile Mardin Valiliği görevim sona ermiş bulunmaktadır. Heyecanla başladığım Mardin Valiliği görevini, bugüne kadar büyük bir onurla ve sizlerin yakın ilgi, destek ve sevgisini hep yanımda hissederek yürüttüm. Bu süre içerisinde kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, çalışma arkadaşlarıma ve saygı değer Mardin halkına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için teşekkür ederim.
Ülkemizin en özellikli ve nevi şahsına münhasır, İnsanda iz bırakan şehrinde görev yapmaktan dolayı kendimi bahtiyar his ediyorum. Çünkü Mardin gibi, ortak yaşama kültürünün en üst seviyede yaşandığı bir vilayette hizmet etmek benim için ayrı bir gurur ve onur kaynağı olmuştur.
Görev dönemimde devletin millete hizmet amacıyla var olduğunun bilincinde olarak, idare ile halkımız arasındaki ilişkinin doğru bir şekilde kurulmasını en önemli hedeflerimden birisi olarak gördüm.
Görevim süresince bu hedef doğrultusunda adil, tarafsız, hukukun üstünlüğüne saygılı, hesap verebilen, vatandaşın isteklerine duyarlı, açıklığı, katılımı ve işbirliğini önemseyen tutarlı; bir idari yapı oluşturulmasına büyük önem verdim.
Görev yaptığım süre içerisinde hak, hakikat ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya azami derecede özen gösterdim. Mümkün olabildiğince Mardin’in ve Mardinlinin menfaatlerini başta kendi istikbalim olmak üzere her türlü menfaatin üstünde tuttum. Bu konuda gösterdiğim bütün hassasiyete rağmen farkında olmadığım fakat şahsımdan herhangi bir şekilde alacağı olduğuna inananların tarafıma bizzat müracaat etmelerini, bunun mümkün olmaması durumunda Valilik Özel kalem Müdürlüğüne başvurulmasını istirham ederim.
Bu vesileyle ailece çok sevdiğimiz Mardin’den ayrılırken başta Mardinli hemşerilerim olmak üzere, çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Sayın Vekillerimize, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanımıza, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanımıza, Belediye Başkanlarımıza, değerli İdari ve Adli Yargı Mensuplarına, Üniversite Rektörlüğümüze, Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımıza, Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürümüze, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, İşadamlarımıza, Siyasi Partilerimize, Muhtarlarımıza, İl Müdürlerimizin şahsında tüm Kamu Görevlilerine ve Cefakâr Basın Mensuplarına veda ediyor; gönül dolusu teşekkürlerimle, şahsım ve ailem adına en içten muhabbetlerimi sunuyorum.

Mustafa TAŞKESEN
Mardin Valisi

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 10:47

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER