banner113

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz`den YGS açıklaması

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, 23 Mart`ta yapılacak Yükseköğretim Geçiş Sınavı`nın (YGS) sakin, huzurlu ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı.

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz`den YGS açıklaması
Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, 23 Mart`ta yapılacak Yüksek Öğretim Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili yazılı açıklama yaptı.  

Uzun süren bir maratonun ardından üniversiteye girişin ilk adımı olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın (YGS) 23 Mart Pazar günü yapılacağını hatırlatan Vali Cengiz, Kıymetli öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerinin bugüne kadar harcadıkları emek ve alın terinin karşılığını görecekleri bu sınavın huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesi için Valiliğimiz tarafından gerekli tedbirler alınmıştır.” dedi.  

Vali Cengiz açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Öğrencilerimizin bu sınavda arzu ettiği başarıyı elde edememelerinin, her şeyin sonu anlamına gelmediği de unutulmadan, daha iyi başarılar için çaba harcanmalıdır. Sınavın yapılacağı gün, öğrencilerin sınav yerlerine ulaşmalarında gerek toplu taşıma araçları gerekse trafikte gerekli kolaylığın sağlanması ve sınavın yapılacağı okullara yakın bölgelerde öğrencilerimizin dikkatini dağıtacak herhangi bir gürültünün yapılmamasına vatandaşlarımızın özen göstermesi önem arz etmektedir.”

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 00:35

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER