Mardin Umut Kervanı Haziran Faaliyet Raporunu Açıkladı

Sahadaki çalışmalarına devam eden Mardin Umut Kervanı Haziran ayı faaliyet raporunu açıkladı.

Mardin Umut Kervanı Haziran Faaliyet Raporunu Açıkladı

Kurulduğu günden beri din, dil, ırk, yerli ve mülteci farkını gözetmeden yetim ve muhtaçlara umut olmak için aralıksız çalışmalarını sürdüren Mardin Umut Kervanı Haziran ayında da çalışmalarını sürdürdü.

Bu çerçevede Haziran ayı faaliyet raporunu basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşan Mardin Umut Kervanı Yönetim Kurulu üyesi Abdulvahap BEKİROĞLU, çalışmalarımızı halkımızla paylaşmaya vesile olduklarından medyanın tüm kıymetli yerel ve ulusal temsilci ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz, diyerek sözlerine başladı.

Öncelikle böyle insani bir çalışmada bizi istihdam ettiği için Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.   Sizin de malumunuz çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz, bu minvalde Haziran ayında da hayırsever kardeşlerimizin bize ulaştırdıkları bağışları toplamda yüzlerce aileye ulaştırdık. Mardin Umut Kervanı olarak bu bağlamda 44 aileye 3 bin 300 TL değerinde gıda paketi, 105 aileye 10 bin 125 TL değerinde giyim paketi, 3 aileye 3 bin 400 TL değerinde nakdi yardım, 28 aileye 9 bin 250 TL değerinde ev eşyası, 138 aileye 3 bin 350 TL değerinde ekmek paketi ulaştırdık. Dedikten sonra BEKİROĞLU sözlerini şöyle tamamladı.

Kurban bayramı için de Hayat Birlikte güzel sloganıyla vekalet yoluyla kesip muhtaçlara ulaştırmak için adak ve kurbanlarınıza talip olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum.

Rabbim şimdiden  yaptığınız ayni ve nakdi yardımlarınızı, kestiğiniz adak ve kurbanları kendi için  kabul etsin.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 11:14

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER