banner113

Mardin Umut Kervanı Eylül Faaliyet Raporunu açıkladı

Sahadaki çalışmalarına devam eden Mardin Umut KervanıEylül ayı faaliyet raporunu açıkladı.

Mardin Umut Kervanı Eylül Faaliyet Raporunu açıkladı
 

Kurulduğu günden bu yana en aktif şekilde insani yardım sahasında çalışma yapan Mardin Umut Kervanı Eylül ayında da çalışmalarına devam etti.

Bu kapsamda Eylül ayı faaliyet raporunu basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşan Mardin Umut Kervanı Sekreteri Abdurrahim ÖZGÜN, insani yardım alanında icra ettiğimiz çalışmaları basın yoluyla kamuoyuyla paylaşmayı şeffaflık ilkesinin gereği olarak görüyoruz, diyerek sözlerine başladı.

 

Şeffaflık İlkesi Gereği Çalışmalarımızı Düzenli Paylaşıyoruz.

Allah’a hamd olsun ki insani yardım çalışmalarımız ilk günkü heyecanla sürüyor. Bu minvalde Eylül ayında da hayırsever kardeşlerimizin bize ulaştırdıkları bağışları asıl sahiplerine aileye ulaştırdık.

 

179 Aileye 20 bin 800 TL yardım ulaştırdık.

Mardin Umut Kervanı olarak bu çerçevede90 aileye 6 bin 750 TL değerinde kırmızı et paketi, 75 aileye 11 bin 250 TL değerinde giyim paketi, aile boyu FMF hastası olan ve bilgisayarı olmadığından uzaktan eğitime katılmayan bir öğrenciye 1000 TL değerinde 1 bilgisayar, 12 aileye bin 800 TL değerinde ev eşyası ulaştırdık.Dedi.

 

Bangladeş’te Su Kuyusu Projesine Dahil Olduk

Ayrıca Bangladeş’in suya erişemeyen kesimlerinde su kuyusu açılması için de 1 hayırseverimizin bize ulaştırdığı 4000 TL’yi “Seyda Molla Muhammed Said Varol Su Kuyusu” adıyla su kuyusu açılması içinUmut Kervanı Vakfı’na ulaştırdık. Bu şekilde hayırseverlerimizin ayni ve nakdi bağış şeklinde bize ulaştırdıkları toplamda 24 bin 800 TL’yi sahiplerine ulaştırmış olduk.

Özgün, insani yardıma gönül verenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Allah insani yardım için bağışlayan, katkı sunan ve bir şekilde emeği olan herkesten razı olsun.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2020, 14:02

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER