Mardin Tanıtım Günleri İçin Hazırlıklar Başladı

Ankara'da düzenlenecek olan İl Tanıtım Günleri'ne Mardin'in katılımı için hazırlıklar Vali Dr. Ahmet Cengiz'in himayelerinde başladı.

Mardin Tanıtım Günleri İçin Hazırlıklar Başladı

Tanıtım Günleri ön hazırlıkları için Valilik Nişli Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Dr. Ahmet Cengiz, Vali Yardımcısı Müfit Gültekin, İlçe Kaymakamları, İl ve İlçe Belediye Başkanlıkları, Turizm İşletmeleri, Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlar ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile Basın Mensupları katıldı.
 

   Tanıtım etkinliklerinde sadece Valilik veya Belediye Başkanlıklarının sorumluluk üstlenmesinin yeterli olmadığını belirten Vali Dr. Ahmet Cengiz "Bir seferberlik havasında Belediye Başkanlarımız, Kaymakamlarımız, Oda Başkanlarımızın, Turizm İşletmelerimizin, Basınımızın bu konuya dört elle sarılması gerekiyor. Mardin hepimizin, bu heyecanı hepimizin duyması lazım. Özellikle turizm sektörü için bu aktivitenin anlamı çok büyük" dedi.
 

   Mardin'in bir anlamda üstü küllenmiş bir cevher gibi durduğunu, bunu işlemek için her türlü imkanın mevcut olduğunu belirten Vali Dr. Ahmet Cengiz, etkinliğin gerçekleştirilmesi gereken tarih ile ne tür faaliyetlerin yapılması gerektiği konusunda tüm katılımcıların fikirlerini aldıktan sonra İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün koordinesinde çalışmaları başlattı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2013, 01:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER