banner113

Mardin Standı Emitt Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü

Mardin’in de katıldığı Emitt 19.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı İstanbul Beylikdüzü Tuyap fuar alanında açıldı.

Mardin Standı Emitt Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü

 22-25 Ocak tarihlerinde açık olan fuarda Mardin standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Mardin Valisi Mustafa Taşkesen’in katılımı ile açılan stantta ziyaretçiler “dünyanın en uzun insanı” ünvanına sahip Sultan Kösen’le görüşme imkanı buldu.

 Standa gelen konuklarla tek tek ilgilenen Vali Taşkesen, Emitt ile ilgili görüşlerini yerel ve yaygın medyayla da paylaşarak, uluslararası düzeyde yoğun katılımın olduğu Fuarda turizm işletmelerinin sezon öncesi yapacağı bağlantıların önemli olduğunu belirtti.

Mardin standını ziyaret edenler 2 metre 51 cm. boyu ile dünyanın en uzun insanı ünvanına sahip Sultan ile fotoğraf çekmek için adeta sıraya girdiler.

Mardin standına gelen konuklara Mardin’e özgü kahve, badem şekeri, cevizli sucuk, leblebi ve Midyat turşusu ikram edildi.

 

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Mardin’de görev yapmış Valilerden Hasan Duruer ve Turan Ayvaz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, Marfed Başkanı İbrahim Biter, Movapark Yönetim Kurulundan Bedirhan Çetin, Kenan Özçelik ile Mardin’li ünlü Ressam İsmet Yedikardeş Mardin standını ilk ziyaret edenler arasında yerlerini aldı.

         4 gün açık olacak stantda özellikle hafta sonu ziyaretçi sayısının daha fazla olması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 22:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER