Mardin semalarındaki gösteri uçuşu renkli görüntüler oluşturdu

Türk Yıldızları akrobasi timi tarafından, Mardin'in onur günü etkinlikleri kapsamında yapılan gösteri uçuşu beğeniyle izlendi.

Mardin semalarındaki gösteri uçuşu renkli görüntüler oluşturdu
  21 Kasım Mardin’in Onur ve Kahramanlık günü münasebetiyle düzenlenenen Kutlama Programları kapsamında Dünyanın en önemli akrotimlerinden biri olan Türk Yıldızları, Mardin’in Onur Günü’nün 101. yıl dönümüne özel olarak 22 Kasım Pazar günü selamlama uçuşu gerçekleştirdi.


Öğle saatlerinde 7 uçaktan oluşan Türk Yıldızları akrobasi timi, Mardin semalarında Türkiye bayrağının sembolü ay yıldızı çizdi, vatandaşları selamladı.

Mardin semalarında nefes kesen ve Yaklaşık 30 dakika süren gösteriler, tarihi yapılarla güzel görüntüler oluşturdu. Uçuş gösterilerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ve fotoğraf sanatçıları, tarihi yapıların ve evlerin damında cep telefonu ve kameralarıyla etkinliği kaydetti.

 

Etkinliği izleyen fotoğrafçı Mustafa Erkar, "Güzel bir moral oldu. O kadar zevk aldık ki çok kısa sürdü. Bilmiyorum belki uzun oldu ama bizim için kısa sürdü." dedi.

 

Vatandaşlardan Mert Sarıyıldız da ''Çok güzel, çok keyifliydi. Pilotları tebrik ediyoruz.'' ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 08:59

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER