Mardin Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını yıllıkta topladı

Mardin Büyükşehir Belediyesinin iki yıldır şehir genelinde hayata geçirdiği proje ve yaptığı çalışmaların, zengin görsellerle anlatıldığı ve Basın Yayın Müdürlüğünce hazırlanan “Yıllık 2017-2018” yayınlandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını yıllıkta topladı

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman; “Göreve geldiğimiz günden beri gerçekleştirdimiz proje ve yaptığımız çalışmaları yıllıkta topladık” dedi.

‘Sizin İçin Çalışıyoruz’ diyerek hemşehrilerimizi mutlu eden çalışmalar yaptıklarını belirten Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman; “Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin tevdi edilmesinin ardından Mardinli hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusundan projelerimize şekil verdik. Bu doğrultuda mesai arkadaşlarımızla vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başlayarak özlemi duyulan projeleri bir bir bitirdik.” dedi.

-Dolu dolu iki yıl

Yaman, “Mardin’deki başta Battı-Çıktı Köprülü Kavşak, Kamor Millet Bahçesi, Sokak Sağlıklaştırma, Çocuk Oyun Alanları, Yeşilli ve Kızıltepe Atık Su Arıtma Tesisleri, Ağaçlandırma, MARMEK ve mardinmasa ile 27 Sosyal Sorumluluk Projesi gibi vizyon projelerini hayata geçirdik. Rekor rakamlara ulaşan yol çalışmalarımızla neredeyse asfaltsız yol bırakmadık. Dezavantajlı vatandaşlarımız her zaman önceliklerimiz arasında yer aldı. Gençlerimize, kadınlarımıza, engellilerimize, öğrencilerimize ve çocuklarımıza yönelik çalışmalar yaptık.” diye belirtti. 

-“Emeği geçenlere teşekkür ederim”

Yaman, şunları söyledi: “Dolu dolu geçen iki yıl boyunca,  yaptığımız çalışmaları, zengin görsellerle, “Yıllık 2017-2018” topladık. Yıllığı baştan sona incelediğimizde şehirde yaşanan değişim kendini hemen belli ediyor. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2018, 09:49

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER