Mardin Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Mardin Belediyesi Ramazan ayı Kültürel Etkinlikleri ilahi sanatçılarının verdiği konserlerle devam ediyor.

Mardin Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

 

 Dara Anfi Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinliğin bu haftaki konukları Selam İlahi Grubu ile Mahmut Durgun oldu.

 

Bu hafta İkincisi düzenlenen etkinlikte Selam İlahi  Grubu ile  İlahi sanatçısı Mahmut Durgun, seslendirdikleri ; Türkçe, Arapça, Kürtçe birbirinden güzel ilahilerle izleyicilere güzel bir gece yaşattı. Açık havada verilen ilahi konserinde kimi izleyiciler oturacak yer bulamayınca saatlerce ayakta dinlemek zorunda kaldı.

 

Dara Anfi Tiyatrosu’nda ki   konseri Mardin Belediye  Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu,  AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide ve Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun daha sonra konseri tribünlerden izleyen vatandaşların yanına giderek Ramazan aylarını kutladı.

 

Vatandaşların huzurlu ve ruhuna uygun  bir Ramazan ayı geçirmeleri için ay boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu;”Vatandaşlarımızın  daha huzurlu ve ruhuna uygun bir Ramazan Ayı geçirmeleri için ay boyunca bir dizi etkinlik düzenleyeceğiz.İlahi sanatçılarımız burada konser verecek.Sema ve müzik gösterileri olacak.Tüm halkımızı bu etkinliklerimize davet ediyorum.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2013, 02:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER