banner113

Mardin Belediyesi Ramazan Ayına Hazır

Mardin Belediyesi vatandaşların rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Belediye bünyesinde kurulu Toplumsal Gelişim Merkezi ( TOGEM) hayırseverlerin katkılarıyla yaklaşık olarak 3 bin adet gıda paketi dağıtımının yanısıra giyim ve beyaz eşya yardımı yapacak.

Mardin  Belediyesi  Ramazan  Ayına Hazır

                 Mardin Belediyesi Ramazan ayı boyunca şehrin çeşitli noktalarında toplu sokak iftarları  vermenin yanısıra, Ramazan ayının en iyi şekilde yaşanması için de çeşitli kültürel ve sosyal etkinlikler  düzenleyecek.Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu da Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir evde iftar yapacak.

                Mardin Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında  her Cumartesi günü Dara Anfi Tiyatro alanında  İlahi Konserleri düzenleyecek. 21 Temmuz’da  Abdurrahman Önül, 28 Temmuz’da Mahmut Durgun, 4 Ağustos’ta Mustafa Özcan Güneşdoğdu son olarak ta 11 Ağustos’ta Sedat Uçan Mardinlilerle buluşacak.

            Ramazan ruhunu en iyi şekilde yaşatabilmek için tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu “Ramazan ayında oluşan atmosfer Mardin’e ayrı bir anlam katıyor. Halkımızın Ramazan ayını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmesi için gereken tüm tedbirleri aldık.Birim müdürlerimizin tamamı bu ay boyunca mesai mefhumu olmadan çalışacak.Belediyemiz bünyesinde kurulu olan Toplumsal Gelişim Merkezi ( TOGEM) ihtiyaç sahiblerine gıda, giysi ve çeşitli yardımlar yapacak.TOGEM’e katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum Allah hayırlarını Kabul etsin diyorum.Bu yıl şehrin farklı noktalarında sokak iftarları düzenleyeceğiz.Her yıl olduğu gibi de bu yıl da her Cumartesi günü  Dara Anfi Tiyatro alanında ilahi konserleri düzenleyeceğiz.Tüm halkımızı bu konserlere bekliyoruz.”dedi.

                      Her gün farklı bir mahallede farklı bir eve iftara gideceğini söyleyen Başkan Ayanoğlu;’’Yetimleri, öksüzleri, garipleri, dulları ve kimsesizlerin dertlerini dinleyip evlerine konuk olacağız.Yetim, hasta, fakir ve gariplerin yaşantılarına sıkıntı ve çilelerine birebir şahid olacağız.Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, işadamlarımız, kanaat önderleri ve çeşitli meslek kuruluşları  temsilcileriyle her gün farklı bir evde orucumuzu açacağız.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2012, 14:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
.....
..... - 12 yıl Önce

reklama devam yola devam bakalım nereye kadar reklam yapacaksın.

SIRADAKİ HABER