banner113

Mardin Ak Parti Seçim Hazırlıklarını Tamamladı

Ak Parti Mardin İl Başkanlığı, istikrar adına tarihin en önemli seçimlerinden biri olan milletvekilleri seçim çalışmalarına hız verdi.

                           Mardin  Ak Parti Seçim Hazırlıklarını Tamamladı

Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı çalışmalarını tamamlayarak ilk danışma toplantısını gerçekleştirdi.

İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sincar Başkanlığı’nda kurulan SKM Başkanlığı seçim çalışmalarının ana merkezi konumunda olacaktır. Seçim çalışmalarında lokomotif görev üstlenecek olan SKM tüm ilçe SKM’lerin denetimlerini de elinde bulunduracak.

SKM ile ilgili bir değerlendirmede bulunan İl Başkanı Sayın Av.Bahattin Uncu, öncelikle SKM Başkanı İbrahim Sincar’ı büyük bir sorumluluk isteyen bu görevi üstlendiği için kutluyorum. Ak Parti çatısı altında herkes bizim kardeşimizdir. Memleketin her köşesi bizimdir, bizim toprağımızdır. Halkımıza ulaşmak ve dertlerine ulaşmak için her yere ulaşmaya çalışacağız. Biz bu işe gönül vermiş kişileriz. Bize oy vermiş vermemiş önemli değil, önemli olan bizim halka ulaşmamız, hizmet etmemizdir.

Laf değil iş üreten, iş yapan bir parti olduklarını belirten Uncu, bizler kararlı olduğumuz için buradayız. Bizler yapmamız gerekenin en iyisini yapmak zorundayız. Görevin bir kısmı da halkımıza düşüyor. Seçimi iyi analiz etmeleri gerekiyor. Bu memleketin çıkarlarını kim daha iyi gözetiyorsa oylarını buna göre kullansınlar. İşte o zaman seçim sonuçları hepimizi, memleketi memnun edecektir.

Hazırlıklarımız Tamam;

 Ak Parti Mardin SKM Başkanı İbrahim Sincar öncelikle sağlam bir ekip kurarak yola çıktık. Bazı arkadaşlarımız gerekli dökümanlara sahipler, bir kısmı da önümüzdeki günlerde bazı kurslara katılıp hazırlıklarını tamamlayacaklar. SKM olarak birinci önceliğimiz analizlerimizi sağlam ve doğru bir şekilde yapmak olacaktır. İnsanlar arasında sınıf ayrımcılığı gözetmeksizin planlarımızı Mardin’in her yerini kapsayacak şekilde hazırlayacağız. Ak Parti olarak her zaman milletimizin safında olduk. Onlardan da inşallah gerekli desteği alacağımıza inanıyorum. Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2015, 11:31

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER