banner113

Kızıltepe Tapu Müdürü Saruhan'dan Üniversite Öğrencilerine Akedemik Katkı

İki Yüksek Lisansı olan Kızıltepe Tapu Müdürü Haluk Saruhan, Uluslararası Akademik tez Başarısından sonra Hasan Kalyoncu Üniversitesinde sunum yapmak üzere davet edildi.

Kızıltepe Tapu Müdürü Saruhan'dan Üniversite Öğrencilerine Akedemik Katkı

Daha önce iki Yüksek Lisans diplomasını olan Kızıltepe Tapu Müdürü Haluk Saruhan’ın akedemik  Yüksek Lisans bitirme Tezi de  Uluslararası akademik çevrelerce beğenilmiş ve yabancı bir dile çevrilmişti.

Akademik başarısına bir yenisini daha katan Haluk Saruhan,Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer İnal’ın daveti üzerine Eşya Hukukunun Tapu Sicilini ilgilendiren kısımları ile ilgili Üniversite Öğrencilerine sunum yaptı.Üniversite hocalaraının ve akedemisyenlerin de yoğun katıldığı sunum  büyük bir beğeni topladı.Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri bu sunumu tekrar görmek için Saruhan'ı tekrar davet ettiler.

Gayrimenkul değerleme uzmanlığı ve Bilim uzmanı unvanlarına da  sahip alan Saruhan, konuylan ilgili şu açıklamalrda bulundu" Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer İnal’ın daveti üzerine Tapu sicil uygulamaları hakkında yararlı bir sunum yaptık.Amacımız bilgi birikimizi öğrencilerimizlen paylaşmaktır.Bu noktada üniversite öğrencilerimize her zaman katkı yapmaya hazırım"dedi.



Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 22:15

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER