banner113

Kızıltepe Muhtarları Eş Başkan Türk'ü Ziyaret Etti

Eş Başkan Ası ve Kızıltepe muhtarlarından Eş Başkan Türk'e ziyaret Etti

Kızıltepe Muhtarları Eş Başkan Türk'ü Ziyaret Etti

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı İsmail Ası ve Kızıltepe Muhtarlar Derneği üyeleri, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk'ü makam odasında ziyaret etti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk'ü, Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı İsmail Ası ve Kızıltepe Muhtarlar Derneği Üyeleri Kızıltepe ilçe merkezinde ve köylerde yaşamış oldukları sorunlara ilişkin ziyarette bulundular. Eş Başkan Ası ve muhtarları, makam odasında karşılayan Eş Başkan Türk, ziyarete ilişkin memnuniyetini belirtti. Kızıltepe ilçe merkezinde ve köylerde yaşanan sorunların dile getirildiği ziyarette Eş Başkan Türk, bir yıldır büyükşehir belediyesini aldıklarını ve işlerinin kolay olmadığını söyledi. Kurumsallaşma ile birlikte 18 birimi yeni kurduklarını kaydeden Türk, bir yıllık süre içinde imkanlar dahilinde hizmet ettiklerini ifade etti. Türk, 2015 yılı içinde de hizmet konusunda çalışmalarını artıracağını vurgulayarak " Sorunların basit olmadığını çok iyi biliyoruz. Hizmet bekleyen birçok köyümüz var. Ama bugün kalkıpta hepsini bir iki yılda tamamlayacağız dediğimiz zaman doğru yapmamış olacağız. Çünkü hiçbir şekilde bunu bir iki yıl içinde halledemeyiz. Büyükşehir belediyesi bugün yavaş yavaş hizmetlerini yapmaya çalışıyor. Önümüzde ki süreçte siz muhtarlar ve halkımızla beraber yaşanan sorunları en aza indireceğiz" dedi.

Türk'ün konuşmasının ardından muhtarlarda belediye ile birlikte ortak bir çalışmaya her zaman hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret, Kızıltepe ilçe merkezinde ve köylerde yaşanan sorunların ve çözüm yollarına ilişkin karşılıklı bilgi alış verişinin görüşülmesi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 17:44

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER