banner113

Kızıltepe Kaymakamlığına Ahmet Odabaş Atandı

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.

Kızıltepe Kaymakamlığına Ahmet Odabaş Atandı

Mardin Kızıltepe ilçe kaymakamlığı görevine Sakarya ili Kocaali ilçe kaymakamı Ahmet Odabaş atandı.

İçişleri bakanlığı tarafından hazırlanan mülkü amirlerin tayini ile ilgili bakanlar kurulu kararı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. 616 mülki idare amirinin yer değiştiği kararnamede Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan Dalaman’a atanırken Kızıltepe Kaymakamlığına Kocaali merkez ilçe kaymakamı Ahmet Odabaş atandı. 

Kızıltepe Kaymakamlığına atanan Ahmet ODABAŞ Kimdir:

Ahmet ODABAŞ, 1975 yılında Adana'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara ve Mersin'de tamamladıktan sonra 1997 yılında Konya Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

2000 yılı Mayıs ayı içerisinde Adıyaman Kaymakam adayı olarak mesleğe başlayan ODABAŞ sırasıyla Kastamonu Hanönü, Konya Derebucak Kaymakam vekillikleri görevlerinde bulundu. Milli Güvenlik Akademesi 49.dönem kursuna katılarak İngiltere'nin Xeter şehrinde 6 ay müddetle yabancı dil eğitimi aldı.

2003 yılı Nisan ayında Konya Emirgazi ilçesine Kaymakam olarak atanan ODABAŞ, Şanlıurfa Halfeti Kaymakamlığı, Yozgat Çekerek Kaymakamlığı, Bingöl Vali Yardımcılığı, Tokat Almus, Kocaali ilçe kaymakamlıkları görevlerinin ardından 01.12.2016 tarihinde Kızıltepe ilçe Kaymakamlığı görevine atandı.

Kaymakam Ahmet ODABAŞ evli ve 1 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 17:28

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER