Kılıç, ;”Maske+Sosyal Mesafe+Temizlik Ve Tedbiri Elden Bırakmayalım”

K Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, "Ülkemizde ve tüm dünyada görülen koronavirüs salgını sonrası normalleşme çabalarına karşın vatandaş olarak, sosyal mesafe, temizlik, maske ve alınan tedbirlere daha fazla uyarsak süreci çok daha kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum”.

Kılıç, ;”Maske+Sosyal Mesafe+Temizlik Ve Tedbiri Elden Bırakmayalım”

İl Başkanı Kılıç yaptığı açıklamada, “Türkiye olarak pandemi sürecini en iyi yöneten ülkelerin başında gelmekteyiz. Allah’a çok şükür alınan tedbirler sayesinde normalleşme sürecine girerek birçok kısıtlamayı geride bıraktık. Bu normalleşme sürecini en olumlu şekilde geçirmemiz için sosyal mesafe+temizlik+maske ile birlikte alınan tedbirlere de harfiyen uymamız gerekir. Yoksa daha fazla vakanın oluşmasına engel olamayız”.

İl Başkanı Kılıç, “Başta şehir hastaneleri, üretilen solunum cihazları, bedava olarak yapılan tedavi süreci, tüm ihtiyaca göre yapılan test sayıları, tedavi sürecinde kullanılan ilaçların çok daha fazla olması ülkemizin sağlık alanında gerçekleştirdiği büyük başarılardan sadece bazılarıdır. Devletimiz görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Tüm bu olanaklara istinaden vatandaş olarak bizlerde üstümüze düşeni en iyi şekilde yerine getirirsek bu sıkıntılı dönemi en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyorum”.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2020, 19:26

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER