banner113

İŞKUR’dan Muhasebecilere Yeni İstihdam Teşvikleri Bilgilendirmesi

Mardin İŞKUR İl Müdürlüğü ve Mardin SGK İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İstihdam' konulu toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan İstihdam Seferberliği 2019'un işverenlere sağladığı teşvik ve destekler konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

İŞKUR’dan Muhasebecilere Yeni İstihdam Teşvikleri Bilgilendirmesi

Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya; Mardin İŞKUR İl Müdürü Mehmet Akın, Mardin İŞKUR İl Müdürü Yardımcısı Abdurrahim Yalçin, Mardin SGK İl Müdürü Abdülkerim Şahin ve Mardin-Şırnak serbest muhasebeci-mali muşavirler odası başkanı Hamit Durgan katıldı.

Toplantıda üyelere; İstihdam Seferberliği 2019'un, işverenlerin üzerindeki yükü alan teşvik ve destekleri anlatıldı. Mardin’de yılsonuna kadar ulaşılması planlanan istihdam hedefleri ile İşbaşı Eğitim programlarıyla alakalı bilgiler verildi. Muhasebecilere 2019 yılı istihdam seferberliği kapsamında işverenlere sunulan teşviklerden oluşan kısa çalışma ödeneğinin yararlanma şartları, uygulamaları ve başvurunun nasıl yapılacağı anlatıldı.

Düzenlenen toplantıda işverenlerin kısa çalışma ödeneği başvurusunun nasıl yapılacağı ve dikkat edilmesi gereken önemli konular üzerinde duruldu. Program, işveren ve temsilcilerinin kısa çalışma ödeneği sorularıyla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2019, 07:42

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER