İŞKUR GENÇLERİ İŞ HAYATINA HAZIRLIYOR

Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Artuklu Üniversitesi işbirliğiyle 4. Kariyer Günü düzenlenecek. Yazar Ahmet Şerif İzgören’in katılacağı program Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

İŞKUR GENÇLERİ İŞ HAYATINA HAZIRLIYOR

Mardin’de gençlere yönelik program… Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Artuklu Üniversitesi işbirliğiyle "İŞKUR Kampüste"  etkinliği düzenlenecek. 14 Mart Perşembe günü saat 10.00’da gerçekleşecek etkinliğe Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Ahmet Şerif İzgören katılacak.

Gençlerin iş hayatına yönelik sorulanının yanıtlanacağı programda, Üniversite öğrencileri işverenlerle iletişim kurma fırsatı yakalayacak. Sektörler ve firmalar hakkında bilgi edinecek olan gençler kariyer planlarına da yön verebilme imkânı bulacak. Ayrıca öğrenciler “İŞKUR Kampüste” projesiyle; cv hazırlama, mülakat ve eğitim fırsatlarını değerlendirmede yeni bir deneyim kazanacak.

İŞKUR Kampüste etkinliğini gençler için önemli olduğunu vurgulayan Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Akın Mardinli vatandaşları etkinliğe davet etti. Akın“ Ülkemiz 13 milyona ulaşan genç nüfus dinamiğiyle Avrupa’nın ‘en genç ülkesi’ durumunda. Bu aktif ve üretken nüfus potansiyelinin en etkin biçimde değerlendirilmesi gerekir. Bizler İŞKUR olarak bu program ile gençleri ekonomik kalkınmaya dahil etmek istiyoruz” dedi.

İŞKUR Kampüste etkinliği Atatürk Kültür Merkezi Vali Kılıçlar Salonu’nda gerçekleşecek.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 21:59

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER