banner113

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI’dan Mardin'de Rekor Sayıda Okul Ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI’dan olağan üstü bir performansla Mardin ve ilçelerinde köy ve merkez dahil olmak üzere ziyaret etmediği Okul kalmadı.

 İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI’dan Mardin'de Rekor Sayıda Okul Ziyareti

Göreve geldiği 16.03.2016 tarihinden bu yana SARI, Mardin ‘de bulunan 46 anaokulu (464 anasınıfı), 603 ilkokul, 241 ortaokul, 99 İmam Hatip Ortaokulu, 25 İmam Hatip lisesi, 42 mesleki lise ve 66 genel lise olmak üzere toplam 1122 okulu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, okul ziyaretlerine  Kızıltepe’de İnkılap Ortaokulu, İnkılap İlkokulu, İnkılap İlkokulu Anasınıfı, Fırat İlkokulu, Fırat İlkokulu Anasınıfı, 100. Yıl İlkokulu, 100. Yıl İlkokulu Anasınıfı, Aşağıazıklı İlkokulu, Aşağıazıklı İlkokulu Anasınıfı, Büyükboğaziye İlkokulu Büyükboğaziye Ortaokulu ve Mezopotamya Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek devam etti.

 SARI, bu ziyaretiyle birlikte Mardin ‘de  bütün resmi ve özel okulları ziyaret etmiş oldu.

  Üç yıl gibi bir sürede Mardin ‘de  gidilmedik ilçe, mahalle, köy bırakmayan SARI “Allah’ın izniyle çıktığımız bu yolda Elhamdülillah gitmediğimiz okul, merhaba demedik öğretmen kalmadı, İlimizde bulunan tüm okullarımızı en az bir kez ziyaret ettik.” diyerek çocuklarımız için eğitim için geleceğimiz çalıştıklarını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 09:02

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER