İl Başkanı Kılıç’tan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış vatan düşmanı hain Fetöcülerin, milletin hür iradesiyle iktidarda bulunan yönetime eşi benzeri görülmemiş şekilde kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden tam beş yıl geçti”.

İl Başkanı Kılıç’tan 15 Temmuz Mesajı
 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, 15 Temmuz 2016 yılında hain odaklar tarafından yapılmaya çalışılan darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İl Başkanı Faruk Kılıç mesajında “Milletimizin ödediği vergilerle alınan silahları yine milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmak için kullanan ve 251 şehidimize, milyarlarca zarara uğrayan milli servetimize mal olan hain darbe gününün izlenimleri gün gibi hafızalarda ki yerini korumaktadır. Birlik ve bütünlüğümüzü bozmak için her türlü hileye başvuran bu çetelerin yapmış olduğu her ihanet, dün olduğu gibi bundan sonra da milletimizin dik duruşu, imanı ve kararlılığıyla yok olmaya mahkûmdur. Milletimizin büyük desteğiyle iktidara gelen AK Partimize, ülkemize ve milletimize yine milletimizin vergileriyle alınan silah, tank ve uçaklarla saldırmaya kalkıştılar. Meclisimizi bombaladılar. Kimsenin gözünün yaşına bakmadan öldürmeye kalkıştılar. Ama milletimizin feraseti ve cesareti daha ileri gitmelerine müsaade etmedi. Çıplak elleri ve gövdeleriyle tanklara, uçaklara meydan okudular. Tüm dünyanın gözü önünde darbecilere hak ettikleri dersi verdiler. Allah bu topraklardan iman dolu milletimizi eksik etmesin”.

 

“Ülkemiz özellikle son 19 yılda yapmış olduğu etkin hamlelerle tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmiştir. Ekonomi, sağlık ve askeri kalkınma başta olmak üzere her alanda takdire şayan yeniliklere imza atmıştır. Tüm bu başarıları hazmedemeyen içerde ki ve dışarıda ki tüm odaklara karşı uyanık olmalı ve millet olarak birliğimizi bozmamalıyız. Özellikle kardeşi kardeşe vurduran hain Fetöcü ve benzerlerine karşı asla müsamahakâr davranmamalıyız. Ecdadımızın, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere miras bıraktığı bu eşsiz toprakları korumalı bıkmadan, usanmadan çalışmalı ve daha ilerileriye taşımalıyız. Son olarak şunu da eklemek gerekirse, devletin kendilerine sundukları imkânlarla Sayın Cumhurbaşkanımıza, milletimize ve devletimize ihanet girişiminde bulunan bu hain güruhu aziz milletimiz asla unutmayacaktır, affetmeyecektir”.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2021, 09:59

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER