banner113

İL BAŞKANI DÜNDAR BAYRAM ÖNCESİ ÖMERLİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar akşam saatlerinde Ömerli İlçesi esnafıyla bir araya geldi. Ardından düzenlenen sahur programında vatandaşlarla buluştu.

 İL BAŞKANI DÜNDAR BAYRAM ÖNCESİ ÖMERLİ ESNAFIYLA  BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, AK Parti Mardin Milletevekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 22. Dönem Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Ömerli İlçe Başkanı Zeki İpekşen ve çok sayıda partiliden oluşan bir heyetle akşam saatlerinde Ömerli İlçesi esnafıyla bir araya geldi. Ardından düzenlenen  sahur programında vatandaşlarla buluştu.

Esnafların önceki bayram alışverişlerine kıyaslandığında daha rahat, daha huzurlu bir şekilde ticaretlerini yaptıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Esnaf kardeşlerimizin gelecek kaygısı yaşamadan, huzurlu bir şekilde ticaretlerini yapmaları en büyük arzumuzdur. Özellikle Ömerli gibi küçük bir ilçede bile esnaflarımızın gece geç saatlere kadar işyerlerini açık tutmaları bu arzumuzun gerçekleştirildiğinin bir parçasıdır”.

Dündar, “Vatandaşlarımızın korkmadan, terör endişesi olmadan, rahatça eşiyle, çocuklarıyla günün istedikleri saatinde dışarıya çıkıp gezmeleri, alışverişlerini yapmaları kadar doğal bir şey olamaz. Çok şükür hükümetimizin kararlı tutumu sayesinde ülkemiz ve bölgemiz huzurlu günlerine yavaş yavaş yaklaşıyor. İç ve dış odaklı bozgunculara karşı taviz verilmeden yapılan mücadeleler her halukarda sonuca ulaşıyor. Halkımızın da destekleriyle eminim ki önümüzdeki birkaç yıl ülkemizin en muasır medeniyetler seviyesine ulaştığı dönemler olacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 00:55

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER