İl Basın Müdürü Kurtay’a Veda Yemeği Düzenlendi

Antalya’ya ataması yapılan Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay için veda yemeği verildi.

İl Basın Müdürü Kurtay’a Veda Yemeği Düzenlendi

Antalya Dernekler İl Müdürlüğü’ne atanan Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay için veda yemeği verildi. Mardin Polisevi'nde verilen veda yemeğine Mardin Vali Yardımcıları Ali İkram Tuna, Ali Güldoğan ve Bahattin Çelik ile Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, Yerel ve ulusal basının Mardin'deki temsilcileri ve Mardin Valiliği İçişleri Bakanlığına bağlı çalışan kurum idarecileri ve çalışanları katıldı.

 

Yemekte konuşan Mardin Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, Hüseyin Kurtay ile uyumlu bir çalışma yaptıklarını, yeni görev yeri olan Antalya'da Kurtay'ın, aynı hizmeti ve aynı başarıyı elde edeceğine inancının tam olduğunu söyledi. Geceye katılan gazeteciler ve mesai arkadaşları da Kurtay’ile ilgili görüş ve anılarını paylaştılar.

 

Veda etkinliğini düzenleyerek kendisini onure eden ve yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Hüseyin Kurtay ise "Ben Antalya’ya gidiyorum ama her zaman gönlüm Mardin'de olacaktır. 25 yılı aşkın bir zaman oldu, içimizdeki Mardin sevdasıyla Mardinimiz için hizmete başlayalı. Burada bulunan ve arkadaşlarımızla birlikte çok güzel bir diyaloğumuz vardı. Kuşkusuz ki, bu diyaloğumuz bundan sonra da devam edecektir. Ben gerek kurum içerisindeki büyüklerimiz, mesai arkadaşlarımız ve basın mensubu kardeşlerimizin varsa tarafıma geçen bir hakları, bu haklarına bana helal etmelerini istiyorum. Salonda duygusal bir hava var ama aslında benim buradan tamamen ayrılmam gibi bir durum söz konusu olmaz. Tatillerimizi, izinlerimizi ailecek yine burada sizlerle geçireceğiz. Bundan sonrası için Antalya’da da yine bir Mardin sevdalısı olarak, Mardin'in turizmi için elçilik görevini de üstlenmiş olacağım.” dedi.

 

Veda yemeğinin bitiminde aralarında Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti, Mardin Gazeteciler cemiyeti ve bazı kurum çalışanları tarafından Kurtay’a çeşitli plaket ve hediyeleri verildi.


 
 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 13:27

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER