banner113

HDP Mardin 3. Olağan Kongresi Yapıldı

HDP Mardin 3. olağan kongresi ile yeni il yönetimi belirledi.

HDP Mardin 3. Olağan Kongresi Yapıldı
 
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve HDP Milletvekillerinin de katılımı ile gerçekleşen kongrede il eş başkanlığa Perihan Ağaoğlu ve Salih Kuday seçildi.

Yeterli katılımın sağlanamadığı için bir gün sonrasına ertelenen ve HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, HDP Milletvekilleri, görevden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, il-ilçe yönetimleri, kongre üyeleri ve partililerin katılımıyla düzenlenen il olağan kongresi saygı duruşundan sonra faaliyet raporlarının okunması ile devam etti.
Kongrede tek liste ile yapılan 3. olağan kongresi seçiminde HDP Mardin İl Eşbaşkanları olarak Perihan Ağaoğlu ve Salih Kuday seçildi.

HDP Mardin 3. İl olağan kongresinde HDP Asıl üyeliklerine
Ahmet Eken, Makbule Ökmen, Halef Yiğit, Münevver Ülker, İlhan Gökçe, Leyla Koca, Abidin Unay, Hasip Aktaş, Faik Pekgöz, Süleyman Tekin, Hüsnü Acay, Şerafettin Şahin, Hamdullah Dayan, Rıdvan Songur, Fuat Olgaç, Serdar Çelik, Azat Yıldırım ve Çetin Elik.

Yedek üyeliklere
Şerif Tunç, Adile Aksoy, Mahmut Çin Ayşe Bozan, Adnan Cevheroğlu, Zeki Kavak, Yusuf Erdem, Mehmet Emin Gezer, Vasfi Çalışkan, Hamit Göçmen, Şekip Çapat, Osman Siğ ve Mehmet Nur Aydın

Disiplin Kurulu Asil Üyeler
Aydın Alökmen, Hürriyet Damar, Abdurkadir Güner, İlhami İlhan ve Abdülkerim Koşar

Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri
Abdülkerim İnci ve Osman Ok.

Genel Merkez Üst Delegeleri
Salih Kuday, Perihan Ağaoğlu, Figen Altındağ, Eylem Amak, Adle Kızılay, Ahmet Türk, Hacı Üzmez, Abdülkerim Sayalgı, İsa Durç, Ali Yiğit, Türkan Erol ve Mehmet Ali Amak

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 21:35

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER