banner113

Global Derin Darbe’ye İlk Tepki İşadamı Ali Sinanoğlu’ndan Geldi…

İş adamı Ali Sinanoğlu yaptığı yazılı açıklamada Musul’da yaşadığımız sancılı olayları ABD güdümlü paralel oyun olarak tasvir etti.

Global Derin Darbe’ye İlk Tepki İşadamı Ali Sinanoğlu’ndan Geldi…
Sinanoğlu geçmişte yapılan hataların çok derin yaralar açtığına dikkat çekerek Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sağduyulu davranışlarının ABD güdümlü paralel yapıya en büyük cevap olduğunun altını çizdi.

Sinanoğlu “Darbe Artık Global”

Sinanoğlu, “ABD’de ki şahinler grubunun içerisindeki derin Yahudi lobisinin talimatlarıyla paralel yapı üzerinden büyük bir oyun oynuyor. İttihat ve Terakki Cemiyetlerinin devam niteliğinde olan Ergenekon’un kalıntıları ile organize edilen Gezi ve 17 Aralık’ta ki darbe teşebbüsü tutmayınca bu defa doğu PKK’ya verildi, diyerek Muhalefet partilerinin de iktidar hırsı zaafını kullanarak ülke bölünüyor algısı oluşturmaya çalışıyor. Bir taraf tanda Yeni Türkiye’den korkanlar bu defa çözüm sürecini baltalamak için PKK’nın içerisinde ki derin yapıyla süreci provoke etmek istediler. Süreci iyi okuyan ve yorumlayan İmralı çözüm sürecini sekteye uğratmadan devam edeceği yönündeki ılımlı mesajları, Irak Kürdistan’ı ve Suriye Rojava bölgesinde yaşayan Kürt halkının Ankara’ya bağlanma arzularının oluşu şahinleri harekete geçirdi. Dış mihraklar ve Yahudi lobisi bu defa da Musul olaylarının senaryosunu hazırladılar. Lâkin bir defa daha görüldü ki ülkeyi savaşa sokup hükümeti alt edebilmek ve yıkabilmek için keyfinden uyuyamayanların kime ne için hizmet ettikleri milletimiz tarafından idrak edildi. Allah (C.C) bu yapıların fikirlerine hizmet eden her vatandaşımızın gözlerinde ki gerçek perdesini kaldırıp şuur versin inşallah.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2014, 22:58

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER