Fakıbaba: Mardin’e elektriği hemen şimdi veriyoruz

Mardin’de çiftçilerle bir araya geldiği toplantı sonrası açıklamada bulunan Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, “Hemen şimdi telefon edip enerjiyi verdireceğiz.” dedi.

Fakıbaba: Mardin’e elektriği hemen şimdi veriyoruz

Mardin’in bazı ilçe ve kırsalında yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle Başbakan Binali Yıldırım tarafından sorunu çözümekle görevlendirilen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, valilik ve teşkilat ziyaretlerinin ardından çiftçilerle bir araya geldi.

Kentteki bir otelde yapılan toplantı sonrası basının karşısına geçerek açıklama yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, beklenen müjdeyi çiftçilere verdi ve “Hemen şimdi telefon edip enerjiyi verdireceğiz.” dedi.

Basının ve Mardinlilerin ilgisinden dolayı mutlu olduğunu ve kendilerine teşekkür ettikten sonra yaşanan enerji kesintisi hakkında açıklamada bulunan Fakıbaba, şunları söyledi:

“Hakikaten bir problem vardı. Ben gelirken Mardinli hemşerilerimin dürüstlüğünden, adaletinden çok emin olarak geldim. Bu sorunu çözeceğimize inanarak geldim. Tabi bu çözümde sayın valimizin, il başkanımızın, milletvekillerimizin, sivil toplum örgütlerinin, muhtarların ve bütün Mardinli hemşerilerimin katkısı oldu. Haklı istekleri vardı ‘Enerji yok’ dediler. Biz hemen iki tarafla da konuştuk. Şimdi hemen telefon edip enerjiyi verdireceğiz. Onlar mutlu olacaklar. Bizde tabi Mardin’imize bir şeyler kazandırmanın büyük bir mutluluğuyla Ankara’ya gideceğiz.” (M. Salih Keskin, Mehmet Aslan – İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 12:25

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER