banner113

Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Eş Bakan Akyol Akay'ı Ziyaret Etti

Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği, Ahilik Kültür haftası nedeniyle Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol Akay'ı ziyaret etti.

Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Eş Bakan Akyol Akay'ı Ziyaret Etti


Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Doğan Gazan ve Yönetim Kurulu Üyeleri 11-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 28'inci Ahilik Kültürü haftası nedeniyle Eş Başkan Akyol Akay'ı makamında ziyaret etti. Odalar Birliği başkanı Gazan Eş Başkan Akyol Akay'a Ahilik Haftası kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere katılması için davette bulundu. Akyol Akay ise davete olumlu cevap verdi. 

Akyol Akay ziyarette,   Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında konuklarına bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesinin şimdiye kadar yaptığı çalışmaları başarılı bulan Gazan, 1. Cadde Yayalaştırma, Toplu Taşıma İyileştirme ve Kentsel Tasarım Projesi ile Diyarbakır Kapı, Cumhuriyet Meydanı ve Savur Kapı civarında yapılacak olan 6 katlı otopark projelerini  başarılı bulduklarını belirtti.

1. Caddeyi  yayalaştırmaktaki amaçlarının daha yaşanılabilir, esnaf vitrinlerinin daha açık olması,  halkın ve turistlerin daha rahat yürüyebilmeleri  için böyle bir çalışma yaptıklarını dile getiren Akyol Akay, '' Bu projeden dolayı bazı esnaflarımızın kaygıları var. Bizler onların bu kaygılarını çok iyi anlıyoruz ve onları mağdur etmemek için elimizden geleni yapacağız'' şeklinde konuştu. 

Ziyaret yapılan fikir alışverişin ardından son buldu.    

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 13:19

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER