Dündar, “Tek Bir Oyun Bile Olduğu Her Yere Ulaşmak İçin Her Şeyimizi Ortaya Koymaya Hazırız”

16 Nisan'da yapılacak referandum seçimine sayılı günler kala AK Parti Mardin İl Başkanlığı bir günde onlarca köyü ziyaret ederek çalışmalarına hız verdi.

Dündar, “Tek Bir Oyun Bile Olduğu Her Yere Ulaşmak İçin Her Şeyimizi Ortaya Koymaya Hazırız”

Referandum günü ‘Evet’ oylarının ezici bir çoğunlukla sandıklara yansıyabilmesi adına köyleri, sokakları karış karış gezdiklerini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Tek bir oyun bile olduğu her yere ulaşmak için her şeyimizi ortaya koymaya hazırız. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan halk oylamasının önemini halkımızın çok iyi anladığını biliyorum. Ama bizler yine de tedbiri elden bırakmamak adına ve özellikle Başbakanımızın yoğun çalışmalarını örnek alarak çalışmalarımızı son dakikaya kadar devam edeceğiz”.

Son üç günde Artuklu, Derik, Savur ve Kızıltepe kırsallarında halka gittiklerini belirten Dündar, “Daha öncede defalarca ziyaret ettiğimiz köylerimizde vatandaşlarımız tarafından gayet makul bir şekilde karşılandık. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah 16 Nisan günü halkımızın ezici bir çoğunlukla kullanacakları ’Evet’ oyları onların önünü açık, günlerini aydınlık edecektir. Cuntacıların, darbecilerin kendi çıkarları doğrultusunda halkımıza dayattıkları eski anayasanın son bulmasıyla bürokratik anlamda tüm engeller ortadan kalkacaktır. Ülkemizin üstüne çullanan batılı tüm odaklar kendi inlerine çekilmek zorunda kalacaklardır. 17 Nisan sabahı inşallah ülkemizi sürekli karışıklığa sokmaya çalışanların sonu olacaktır. Terör bitecek, cunta bitecek, yıllardır aynı kafa yapısıyla ülkemizin önünü görmesini engelleyen tüm odaklar son bulacak. Aslında 18 maddelik yeni anayasa değişikliğinin önemini, ülkemiz açısından ne denli gerekli olduğunu fark etmek için kimlerin bu maddelere karşı çıktığını görmek bile yeterlidir. Bakın batıya, Avrupa’ya, Türkiye’nin atmış olduğu bu önemli değişikliğe nasıl da karşı çıkıyorlar. Utanmadan sözde Türkiye’nin önünü kesecekler. 15 Temmuz’da darbecilere bırakmayan bu aziz millet batıya da haddini bildirmesini bilecektir”.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 09:29

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER