Dündar, İşadamlarımıza Yönelik Çalışmalar Devam Edecek

Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar Mardin Organize Sanayi Bölgesindeki fabrika ve işletme sahiplerini ziyaret ettiler.

Dündar, İşadamlarımıza Yönelik Çalışmalar Devam Edecek
Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve beraberlerindeki heyetle birlikte, Mardin’in de yer aldığı 22 ili kapsayan kalkınma paketinin sanayicilerimize yönelik bölümünü iş adamlarımız tarafından nasıl algılandığını görmek ve kendilerini ziyaret etmek amacıyla Mardin Organize Sanayi Bölgesindeki fabrika ve işletme sahiplerini ziyaret ettiler.
Kalabalık bir heyetle Mardin Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işadamlarını ziyaret ederek onlarla bir araya geldiklerini belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, ” Sayın valimizle yaptığımız ziyarette özellikle aralarında Mardin’in de olduğu ve 22 ili kapsayan ‘Doğu ve Güneydoğu Bölgesi Kalkınma Paketi’ üzerinde görüş alışverişlerinde bulunduk. Organize Sanayi Bölgesinde ki sanayi üretiminin aralıksız bir şekilde devamına yönelik çalışmaların ortak bir fikir dâhilinde nasıl yürütüleceğini istişare ettik”. 
Dündar, “Kalkınma paketine yönelik alanlarda iş adamlarımızın beklentilerini üst makamlara iletmek amacıyla gerekli raporlarımızı hazırladık. Hükümetimizin ekonomik politikalarına yönelik yaptığı çalışmalar Organize Sanayi Bölgesindeki iş adamları tarafında büyük bir güven duygusu ve takdirle karşılanıyor olması sevindirici bir durumdur.  Kendileri hükümetin sunduğu ve sunacağı bu politikaların devamıyla üretimlerinin aksamayacağını dile getirdiler. Gördüğümüz kadarıyla mevcut 170 tesisin hemen hemen hepsi üretimlerini devam ettirmekte ve istihdam alanında daha güçlü bir şekilde Mardin’i temsil etmek için büyük emek sarf etmektedirler. Ziyaretimizden ötürü duymuş oldukları memnuniyeti her fırsatta dile getiren iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizlerde teşkilat olarak Mardinli iş adamlarının daha üretken ve verimli çalışabilmesi ve önlerinin açılması için gereken çalışmalarımızı devam ettireceğiz”.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 21:21

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER