banner113

DÜNDAR, HER ZAMAN HALKIMIZN YANINDAYIZ

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

     DÜNDAR, HER ZAMAN HALKIMIZN YANINDAYIZ
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Mübarek Ramazan ayının bereketini  ve huzurunu köylü vatandaşlarımızla bir arada yaşamak ve onların sürekli yanlarında olduğumuzu hissettirmek için, Ramazan ayında da kırsal mahallelerimize inerek köylü vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz”.

Sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkımızla içi içe olmak, sıkıntılarına çözüm üretmek en büyük şiarımızdır diyen AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Ramazan ayının faziletini ve bereketini yaşamak adına merkezde yapmış olduğumuz ‘Gönül Sofrası’ programının devamı olarak kırsaldaki kardeşlerimizi de ziyaret ederek gönül sofralarına konuk oluyoruz.  Ramazan ayına girdiğimizden bu yana onlarca köyümüzü tekrar ziyaret ettik. Köylerimizin bazılarında halkımızla beraber iftarımızı açıyoruz. Muhtarlarımızla, kanaat önderlerimizle  Ramazan ayının güzel ikliminde bir araya gelerek daha önce kırsalda yapılan çalışmaları ve bundan sonra yapılması gerekenlerle ilgili istişarelerde bulunuyoruz”.

Dündar, “AK Parti Mardin İl Teşkilatı olarak her fırsatta alanlara inerek kırsal mahallelerde ki vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmeye devam edeceğiz. Köylerimizin yol, su, elektrik gibi eksikliklerinin giderilmesi için yoğun çaba içerisindeyiz. Şu anda yolların asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Su ve kanalizasyon çalışmaları köylerin coğrafi konumlarına göre yürütülüyor. Halkımızın bizlere 16 Nisan’da göstermiş olduğu teveccühü asla unutmadan her an seçimlere girecekmişiz gibi halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz”.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 02:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER