banner113

Dündar, Gayemiz Her Kesimin Sesine Kulak Vermek

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Bizim gayemiz sadece bir tarafın değil, her kesimin sesine kulak vererek Mardin ve bölgemiz için en iyisi, en hayırlısı neyse onu yapmaktır”.

Dündar, Gayemiz Her Kesimin Sesine Kulak Vermek
Mardin’in daha iyi bir yere gelmesi ve Mardin’in adını hükümet kanadına daha olumlu bilgi ve önerilerle gidebilmek adına yapmış olduğu toplantılarla adından sıkça söz ettiren AK Parti Mardin İl Başkanlığı, ‘Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Ve İstişare Toplantısı’nda’ Mardin’de faaliyet gösteren STK Temsilcileriyle tekrar bir araya geldi.
Gündemi değerlendirmek, özellikle Mardin ve bölgemizi yakından ilgilendiren konuların analizini yapmak üzere bir araya geldiklerini belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar”, Bizim gayemiz sadece bir tarafın değil, her kesimin sesine kulak vererek Mardin ve bölgemiz için en iyisi, en hayırlısı neyse onu yapmaktır. Daha öncede STK temsilcileriyle bir araya gelerek onların farklı görüş ve önerilerini alarak gerekli mercilere iletmiştik. İnşallah halkın nabzından gelen bu ehemmiyetli önerilerin Mardin’e büyük katkıları olacaktır. Çünkü Mardin insanı her şeyin en güzelini hak ediyor. Bizler bu tavırda, bu düşüncedeyiz “.
 Dündar, “Ülkemiz ve bölgemiz son zamanlarda çok badireler atlattı ve hala da atlatmaya devam ediyor. Ülkemiz terör eylemleri, 15 Temmuz darbesi, ekonomik darbe gibi ağır senaryolarla içerden ve dışarıdan çok yönlü saldırılara maruz kalmaktadır. Bunlara karşı gelmek, bu girişimlerini bertaraf etmek adına bizlere ve siz STK lara çok önemli görevler düşmektedir. 15 Temmuz darbesinde Mardin’deki STK temsilcilerinin dik duruşlarını, ülkesini ve milletini korumak adına demokrasi nöbetlerine olan desteklerini hepimiz biliyoruz. Aynı desteği teröre karşı da gösteren STK larımıza teşekkür ediyorum. Turizm kenti olan Mardin’in gerçek kimliğine tekrar kavuşması için siyasiler, STK, kurumlar, basın camiası ve halkımıza önemli görevler düşmektedir. Özellikle turizme yönelik çalışan esnaflarımızın, sektörlerindeki sıkıntıların ortadan kaldırılması için Mardin’in bir an önce huzurlu günlerine kavuşturulması gerekir”.
9 Ocak Pazartesi günü TBMM’de görüşülmeye başlanan yeni anayasa değişiklik paketi’ ne de değinen İl Başkanı Dündar, “Anayasa değişiklik paketinin meclisten geçmesi önümüzdeki süreç için çok önemlidir. Başkanlık sisteminin önünün açılması ve buna mutabık olarak Türkiye’nin önünün açılması anlamına geliyor. Anayasa değişiklik paketinin içeriği son derece makul maddelerden oluşuyor. Bu maddelerin rahatlıkla TBMM’den geçeceğini umuyorum

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 21:13

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER