banner113

Dr. Nihat Özkan, Mardin Bölgenin Sağlık Üssü Olmalı

Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Dr. Nihat Özkan Mardin Sağlık Üssü olmalıdır dedi.

Dr. Nihat Özkan, Mardin Bölgenin Sağlık Üssü Olmalı
Alıcı: Mehmet, Mehmet

Dr. Nihat Özkan, Mardin Bölgenin Sağlık Üssü Olmalı

 

 

Selahattin Erol

MARDİN - Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Dr. Nihat Özkan Mardin Sağlık Üssü olmalıdır dedi.

 

Ak Parti Mardin 25. Dönem aday adayı Dermatolog Uzmanı Dr. Nihat Özkan, Mardin’de seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Mardin iklimi ve coğrafyası ile bir eğitim ve sağlık üssü olmaya müsait. İnşallah bu konuyu enine boyuna iyi araştırıp inceliyoruz. Biliyorsunuz ben doktorum. Mardin’in bölgenin sağlık üssü olması için elimden gelen her türlü çabayı göstereceğim. Mardin’in bir sağlık alanında aranan bir il olması için çalışmalarımızı yapıyoruz.”dedi.

 

 

AK Parti Hükümetinin sağlık alanında Türkiye’yi çağ atlattığını kaydeden Dr. Nihat Özkan, şöyle konuştu: “AK Parti iktidarıyla birlikte eskiden hastane önlerinde yaşanan doktor ve ilaç kuyruklarının tarihe karıştı. Artık hastaların istedikleri hastanede istedikleri doktoru seçerek muayene olabilmektedirler. Eskiden bir ilaç alabilmek için bile üç ayrı kuyruğa giriliyordu. İlaç yazdırmak için ayrı bir kuyruk, reçete ibraz etmek için ayrı bir kuyruk, ilaç almak için ayrı bir kuyruk vardı. Bütün bunlar tarih oldu. Evde bakım desteği, 112 Ambulans hizmetlerinin geliştirilmesi, yaşlı ve özürlülere yönelik özel sağlık hizmetleri gibi birçok hizmetle milletimiz tanıştırıldı. Bütün bunlar AK Parti’nin reformları sayesinde oldu” dedi.

 

 

Dr. Özkan, Çözüm Süreci ile birlikte oluşan barış ortamının Mardin’e hayal bile edilemeyecek pozitif etkilerinin olacağını dikkat çekerek, “Gelin hep birlikte bütün Mardin’deki Ak Parti Teşkilatlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve yerel medyamızla birlikte Mardin ve ilçelerinin sorunlarını-ihtiyaçlarını ve bunların önceliklerini belirleyelim. Daha sonra da bu sorunların çözümünü sağlayacak uzun-orta ve kısa vadeli planlar yapalım. Üç ayda bir toplanıp bu planları gözden geçirip güncelleyelim. Bakın Mardin nasıl şaha kalkıyor. Hep birlikte yeni Mardin’i bu dönemde oluşturmalıyız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 13:22

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER