banner113

Din Adamları Genel Sekreter Zirek'i Ziyaret Etti

Diyarbakır Din Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİYADER), Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek'i ziyaret etti.

Din Adamları Genel Sekreter Zirek'i Ziyaret Etti

Diyarbakır Din Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zahit Çiftkuran ve yöneticileri Belediyenin halka yönelik çalışmalarına ilişkin, bilgi almak için Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Ahmet Zirek'i makamında ziyaret etti.

Belediyenin yaptığı çalışmalara ilişkin Din Adamlarına bilgi veren Genel Sekreter Zirek, göreve geldiklerinden itibaren halkçı bir politika uyguladıklarını ifade etti.  DBP Belediyelerinin halkçı bir Belediye olduğunu dile getiren Zirek, '' Mardin'de çalışma yürütürken buradaki tüm halklara hitap edecek bir şekilde çalışma yürütüyoruz.  Bizler buradaki halkın beklentilerini ve isteklerini dikkate alarak, çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Mardin çok tarihi ve antik bir kenttir. Bizlerde Mardin'in bu tarihi dokusunu korumaya çalışıyoruz. Belediyemizin yeni olmasının yanı sıra borçlu bir şekilde devraldığımız için çalışma yürütürken sıkıntı yaşıyoruz ve bu yüzden tam anlamıyla istediğimiz çalışmaları gerçekleştiremiyoruz. Bu noktada halkımız bize yardımcı oluyor'' dedi. Mardin yüzyıllar boyunca birçok halka ev sahipliği yaptığını ifade eden Zirek, yüzyıllardır süren bu kardeşliğin devam etmesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini de söyledi.

 Mardin'de yapılması planlanan çalışmalara ilişkin görüş alış verişi ile devam eden görüşmenin ardından ziyaret son buldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2015, 11:14

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER