Dicle Elektrik’ten Kaçırılmayacak Fırsat!

Elektrik borcunda gecikme siliniyor, yüzde 70 indirim uygulanıyor

Dicle Elektrik’ten Kaçırılmayacak Fırsat!

Dicle Elektrik’in 25 Eylül tarihinde başlattığı ve 31 Ekim tarihinde sona erecek kampanyada, 31 Aralık 2016’dan önceki gecikme borçları tamamen siliniyor,toplam elektrik borcuna yüzde 70’e varan oranlarda indirim ve 6 taksite kadar ödeme kolaylığı sunuluyor.

 

Dicle Elektrik tarafından başlatılan kampanyada, 31 Aralık 2016’dan önceki gecikme borçları tamamen siliniyor. 25 Eylül - 31 Ekim 2017 tarihleri arasında uygulanacak kampanyada, abonelerin toplam elektrik borcuna yüzde 70’e varan oranlarda indirim ve 6 taksite kadar ödeme kolaylığı sağlanıyor.

 

Dicle Elektrik’ten yapılan açıklamada, elektrik, gecikme veya kaçak kullanım borcu bulunan abonelerin kendilerine en yakın müşteri hizmetleri merkezine giderek kampanya koşulları hakkında bilgi almaları ve borcu yapılandırmak üzere anlaşma sağlamaları gerektiği belirtildi. 31 Aralık 2016 tarihinden önceki dönemlere ait elektrik borcu veya kaçak cezası bulunan abonelerin gecikme borçları tamamen siliniyor, anapara borcuna ise özel indirim oranları uygulanıyor.

 

Şirket açıklamasında kampanyanın 31 Ekim 2017 Salı günü mesai bitiminde sona ereceği, hiçbir şekilde uzatılmayacağı ve tekrar edilmeyeceği vurgulanırken, kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin belirlenen süreler içerisinde Dicle Elektrik İl veya İlçe Müdürlüklerine bizzat başvurmaları gerektiğine dikkat çekildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 10:19

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER