Dicle Elektrik Çalışanları, Mardin’deki İftarda Buluştu

Dicle Elektrik Dağıtım ve Dicle Elektrik Perakende Mardin İl Müdürlüklerinde çalışan personeller, şirket tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Dicle Elektrik Çalışanları, Mardin’deki İftarda Buluştu

Şehir merkezindeki bir otelde düzenlenen iftar yemeğine Dicle Elektrik bünyesinde yer alan Dağıtım ve Perakende şirketlerinde çalışan yaklaşık 300 personel katıldı. Ev sahipliğini Mardin İl Müdürü Memet Bulut’ un yaptığı iftar yemeğine, çalışanların yanı sıra Dicle Elektrik Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atalay, Yönetim Kurulu Üyesi Akif Köse, Genel Müdür Murat Karagüzel, Dicle Enerji Yatırım Genel Müdürü Necat Tur, Dicle Elektrik Perakende  Genel Müdürü Avni Doğan, Dicle Elektrik Kurumsal İlişkiler Başkanı Neşet Demirbağ, İnsan Kaynakları Başkanı Emirhan Karayay,  Diyarbakır İl Müdürü Uğur Yaka’nın yanı sıra şirketlerde görevli bir çok yönetici katıldı..

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atalay, öncelikle çalışanların Ramazanını kutladı ve iftar yemeğine katıldıkları için teşekkür etti. Çalışanlar ile yöneticilerin bir araya geldiği bu iftar yemeklerinin dağıtım hizmeti verilen 6 ilde geleneksel hale geldiğini de kaydeden Atalay, birlik ve beraberlik mesajları verdi ve Ramazan Bayramı’na kardeşlik duygularıyla, huzurlu bir şekilde kavuşma temennisinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 02:27

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER