banner113

Demir; Mardin'in Gelişmesi ve İlerlemesinde Basının Rolü Büyük”

Adalet ve Kalkınma Partisi Mardin Milletvekili Aday Adayı Fethullah Demir yerel basın temsilcilerini ziyaret etti.

Demir; Mardin'in Gelişmesi ve İlerlemesinde Basının Rolü Büyük”


Uzun yıllar teşkilattaki çalışmalarıyla tanınan Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Fethullah Demir, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ve Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini yönetimini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Demir’i; Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetin Başkanı Nezir Güneş ve Başkan Yardımcısı Kadir Üründü ve Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Halit Solhan, Cemiyet Sekreteri Emin Karakulak ve Cemiyet Basın sözcüsü Faraç Çobanoğlu karşıladı.


Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Fethullah Demir Mardin ve Kızıltepe’de faaliyet gösteren yerel basın temsilcileriyle görüşmeler yaparak seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna vurgu yapan Demir, Mardin'in daha da gelişmesi ve ilerlemesinde basının büyük rolü olacağını dile getirdi.

 

Doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışıyla gece gündüz demeden insanların dünyada olup bitenler hakkında bilgi almasını sağlayan gazetecilerin önemli bir kamu görevini yerine getirdiklerini ifade eden Demir, günün her saatinde haber peşinde koşan basın mensuplarımız haber alma özgürlüğümüzün değerli temsilcileridir dedi.

 

Ziyarette açıklama yapan Demir, "Allah’ın takdiriyle, inşallah kuruluşundan beri geçmişim olan teşkilatımdan milletvekili aday adaylığı için resmi müracaatta bulundum. Genel merkezimizin ve teşkilatımızın rızası ile ve halkımızın teveccühü ile inşallah bu çıktığım yolu Allah hayırlara vesile eder. Mardin’de bulunan sivil toplum örgütlerini ve basını ziyaret ediyoruz. İnşallah iddialı bir şekilde teşkilatın içinden gelen bir kişi olarak Recep Tayyip Erdoğan Bey’in izinde ve yeni genel başkanımız olan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu bey’in liderliğinde, gençliğimin verdiği enerjiyle 2023 Türkiye’sinin projelerini Mardin’de daha ileriye götürmek için aday oldum. Çıktığım bun yolda Allah yar ve yardımcım olsun.

Basın temsilcileri de Ak parti Mardin Milletvekili Aday adayı Fethullah Demir’ın kendilerine yaptığı ziyaretten son derece memnun olduklarını ifade ederek seçim çalışmalarında başarılar dilediler.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 08:11

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER