Covid-19 tedavisi gören 66 yaşındaki hasta taburcu edildi

Mardin’de Covid-19 tedavisi gören 66 yaşındaki hasta ile toplamda 4 hasta taburcu edildi..

Covid-19 tedavisi gören 66 yaşındaki hasta taburcu edildi

Türkiye’de Coronavirus (Covid-19) salgını ile mücadeleye devam ederken, Mardin’de 4 hasta tedavilerin ardından taburcu edildi.

 

40’ yakın vakanın görüldüğü Mardin’de Coronavirus tedavisi tamamlanan 3 hastanın ardından Covid-19 şüphesiyle tedavi altına alınan 66 yaşındaki Z.G isimli bir kadın da 5 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

 

Coronavirus test sonuçları pozitif çıktıktan sonra özel bir hastaneye kaldırılan 66 yaşındaki kadın, Göğüs Uzmanı Dr. Vedat Erdem, İntaniye Uzmanı Dr. Zeynelabidin Demir ve Dahiliye Uzmanı Dr. Bayram Yıldız’ın kontrolleri altında tedavisi yapılarak taburcu edildi.

Hastanın yapılan son tetiklerinin de beklentilerin üstünde güzel çıktığını aktaran Göğüs Uzmanı Dr. Vedat Eldem, hastanın tedavisine evinde devam edileceğini belirtti.

 

Hastanenin Halkla İlişkiler Müdürü Saddetin Ersöz, yaptığı açıklamada, “Sağlık çalışanları olarak; Covid 19 salgının nedeniyle oluşan kaygı ve korkularınızı anlıyoruz. Corona salgını nedeniyle şüpheli ve tanı alan hastalar tüm bilimsel tedbirler alınarak farklı ve izole bir serviste tedavileri yapılmaktadır. Tüm poliklinik ve ameliyatlarımız gerekli tedbirler alınarak ve güvenle hizmet vermeye devam etmektedir.” dedi.

Taburcu olan hastalar da hastaneye yönetimi başta olmak üzere doktorlara teşekkür ettiler. (İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2020, 17:18

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER