banner113

CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ CUMHURBAŞKANINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, eski dönem Mardin Milletvekili olan babası Süleyman Bölünmez ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ CUMHURBAŞKANINI ZİYARET ETTİ
AK Parti Mardin Milletvekili Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı ile 22. Dönem Mardin Milletvekili ve İşadamı olan Sayın Süleyman Bölünmez, FETÖ mensubu askerlerin 15 Temmuz'da yaptığı darbe kalkışmasının ardından Milli İradeye sahip çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki makamında ziyaret ederek kutladı.
Milletvekili Sayın Çankırı ile İşadamı Sayın Bölünmez'i sıcak bir şekilde karşılayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretten duduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bölgede yaşanan gelişmeler, Mardin'in genel sorunları ve ihtiyaç duyulan acil hizmetlerle birlikte hükümetin Doğu ve Güneydoğu bölgesini kapsayan ve 22 ilde uygulamaya konulan teşvik ve destek paketiyle alakalı konuklarıyla görüş alışverişinde bulunan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe kalkışması ve devamında Milli İrade nöbetleri ile demokrasiye sahip çıkan Mardinli vatandaşlara Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve Süleyman Bölünmez aracılığıyla sevgi ve selamlarını iletti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 12:06

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER