banner113

Çankırı, TBMM'de Başbakan Yıldırım ve Ulaştırma Bakanına Teşekkür Etti

Mardin'e yapılacak köprülü kavşakların etüt çalışmalarının başlaması nedeniyle Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a Mardinliler adına teşekkür etti.

Çankırı, TBMM'de Başbakan Yıldırım ve Ulaştırma Bakanına Teşekkür Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nde gündem dışı söz alan AK parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardin'e yapılacak köprülü kavşakların etüt çalışmalarının başlaması nedeniyle Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a Mardinliler adına teşekkür etti.

Mardin’de yaşanan ulaşım sorununu çözüme kavuşturması amaçlanan ve şehiriçi trafiğine önemli bir rahatlama sağlayacak olan dört battı-çıktı ile iki farklı çevre yolu projesi için zemin etüt çalışmasının başlatılması nedeniyle TBMM'de gündem dışı söz alarak konuşan AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, projelerin hayata geçirilmesi konusunda her defasında kapısını çaldığı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile projelerin yatırım programına alınmasını sağlayan Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür etti.

TBMM'de yaptığı konuşmasında; Millete hizmet yolunda 15 yılını geride bırakan mensubu olduğu AK Parti'nin her geçen gün eserlerine eser katmaya devam ettiğini işaret eden Milletvekili Bölünmez Çankırı, "Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığımızın yoğun mesai, gayret ve çalışmaları ile dillerin ve dinlerin şehri Kadim Mardinimizin trafik sorununu kökten çözecek projelerin hayata geçişinin müjdesini almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapımı tamamlanan ve halkımızın hizmetine sunulan Üniversite köprülü kavşağı, Zemin etütlerine başlanılan ve yakın zamanda yapımına başlanacak olan TOKİ, Devlet Hastanesi, Kızıltepe yol ayrımı ve tarihi Mardin-Midyat yol ayrımı Köprülü kavşaklarının, Kuzey ve Güney Çevre Yolları için start verildi, çalışmalara başlandı. Söz konusu projelerin tamamlanması ile Mardinimiz adeta nefes alacak, hemşerilerimizin yaşadığı trafik çilesi son bulacaktır. Kadim Şehrimize değer katacak olan bu projelerin hayata geçirilmesi ve yatırım programına alınması için her defasında kapısını çaldığımız ve her defasında da desteğini yanımızda gördüğümüz, hiçbir zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Başta olmak üzere Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bey'e bütün Mardinli hemşirelerim adına teşekkür ediyorum." dedi.

GAP SULAMA KANALLARI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, trafikte önemli bir rahatlama sağlayacak olan dev yatırımların ardında üzerine en fazla yoğunlaşmış olduğu başlıca sorunların başında, GAP Sulama Kanallarının biran önce Mardin Ovasına ulaştırılmasının olduğunu bu konuda da ilgili bakanlar ve bakanlık bürokratlarıyla sık sık biraraya geldiklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 23:29

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER