banner113

Çankırı, Mardin Valisine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

AK parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, göreve yeni başlayan Mardin Valisi Mustafa Yaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Çankırı, Mardin Valisine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.
AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, son valiler kararnamesi ile Mardin Valiliği görevine atanan Vali Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı hizmetlerde bulunma temennilerini iletti.
Mardin Valisi Mustafa Yaman’ı Eşi Talip Çankırı ile birlikte ziyaret eden Milletvekili Çankırı,
Vali Yaman’ın devlet tecrübesi yüksek önemli bir yönetici olduğuna işaret etti.
Vali Yaman’ın Türkiye’nin farklı özellikte ve güzelliklere sahip olan şehirlerinin ardından Mardin’de göreve başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Çankırı, “Göreve yeni başlayan yeni Valimiz Sayın Mustafa Yaman, sırasıyla; Tunceli, Giresun, Kırklareli ve Balıkesir gibi farklı özelliklerle ve güzelliklere sahip olan şehirlerde önemli hizmetlerde bulundu. Şimdi de 30 seneye aşkın süredir devam ettirdiği bu ulvi mesleki yaşamında edindiği engin tecrübelerini Mardin’de Mardinlilerle paylaşmak üzere şehrimizde görevine başlamış oldu. Kendisine bir kere daha hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnanıyorum ki; uyumlu bir çalışma süreci içerisinde hep birlikte çalışarak, kadim tarihi ve kültürel birikimiyle dünyaya model olmuş şehrimize hep birlikte güzel hizmetlerde bulunacağız." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yaman, makamların emanet olduğunu, kaydederek, “Bu makamların her biri bize bir emanettir. Bu emanetin gereğini yapmanın çabası içerisinde olacağız. Mardin’imizin huzur şehri olması için idarecilerimizle, kamu kurumlarıyla, güvenlik kuvvetlerimizle, üniversitemizle, sivil toplum örgütlerimizle birlikte valilik olarak, kaymakamlıklar olarak, çok değerli milletvekillerimizle hep birlikte çalışacak ve Mardin’i bir huzur şehri yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu vesileyle; bugüne kadar yaptıkları önemli hizmetlerle Mardin’e katkılarda bulunmuş olan Ömer Faruk Koçak valimizin şahsında emeği geçen bütün valilerimize teşekkürü bir borç biliyorum” Diye konuş

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 02:28

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER