Büyükşehir Meclisi 15 Temmuz darbe girişimini kınadı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısında, 15 Temmuz akşamı yaşanan askeri darbe girişini kınadı.

Büyükşehir Meclisi 15 Temmuz darbe girişimini kınadı

Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını meclis toplantı salonunda gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Vekili Metin Kaya başkanlığında başlayan toplantıda, 15 Temmuz akşamı yaşanan askeri darbe girişimi kınandı. Ardında gündem maddeleriyle devam eden toplantıda, merkez Artuklu ilçesinde bulunan Kamor alanının piknik alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, tenis kortu ve futbol sahası yapılmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğuna verilmesi için alt komisyona gönderilmesine karar verildi.

 

Toplantıda, Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Fransa’nın Sarcelles Belediyesi’nin seçilmişleri ve dernekleri arasındaki yakınlaşmayı teşvik etmek, iki belediye arasındaki ilişkilerin gelişimine katkıda bulunmak, eğitim, kültür, spor, ticaret, yerel yönetim ve sağlık alanlarında ortak eylem planların hayata geçirilmesini sağlamak ve kardeş kent olarak belirlenmesi ile ilgili teklif karara bağlandı.  Toplantının diğer gündem maddelerinden imar, eğitim ve kültür ile ilgili konular da görüşülerek, karara bağlandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 12:20

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER