banner113

Büyükşehir Belediyesi Şeker Panolarında Çocuklara Şeker İkram Etti

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda çocukları unutmayarak Kızıltepe ve Artuklu ilçelerinde hazırladıkları şekerli panolarla binlerce lolipopu çocuklara ikram etti.

Büyükşehir Belediyesi Şeker Panolarında Çocuklara Şeker İkram Etti

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda da çocukları unutmayarak etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında Büyükşehir Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından merkez Artuklu ile Kızıltepe ilçelerinde reklam panolarına binlerce lolipop yerleştirilerek çocuklara ikram edildi. Bayram namazının ardından kendileri için oluşturulan şeker panolarında sunulan lolipoplara büyük ilgi gösteren çocuklar, lolipopları büyük bir mutlulukla aldı. Şeker panosuna çocukların yanı sıra yetişkinlerde büyük ilgi gösterirken kimileri çocukları için şeker panosundan lolipop aldı.

Burada çocukların sevincine ortak olan Büyükşehir Halkla İlişkiler Müdürü İsmail Ece, ise çocukların bayram sevincine ortak olmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek “Bayramlar çocuklar için ayrı bir önem taşımaktadır. Bizlerde onların bayram sevincine ortak olmak ve renk katmak için böyle bir çalışma yaptık.Temennimiz odur ki bizim geleceğimiz olan tüm çocukların bayramlarını barış, huzur ve kardeşlik içinde geçirebilmeleridir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 01:31

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER